Weidemann 1160

389 000 kr

Beskrivelse

Weidemann 1160 nå på lager.
ekstrautstyr som vi har tadd på denne er:

Kabine med 2 døre, inkl varme og ventilation

Indstillelig ratstamme (hældning)

Sæde, stof (standard med kabine) MSG 20

Dieselmotor Perkins / 403 J-11 / 18,4 kW (25 hk)

Aksel K80, hydrostatisk mellemtryks-firehjulstræk,

31x1550-15 AS ET-50 AS 1280 mm, SMS hydraulisk

Pioner radio,cd med dab

De multifunksjonelle Hoftracs

Kompakt konstruksjon, lavt tyngdepunkt, liten svingradius og kraftig ytelse – disse faktorene har være kjennetegn for Hoftrac-seriene i mange år og bestemmer som tidligere den store suksessen til maskinene. Hoftracs oppfyller uten problemer enhver arbeidsoppgave og arbeider hurtig, fleksibelt og sikkert – en Hoftrac er ganske enkelt klar til bruk når som helst.

Weidemann knekksvingledd

Ryggraden til Weidemann-konstruksjonen: Det legendariske knekksvingleddet. Alle fire hjul har stadig bakkekontakt, og maskinen beveger seg med maksimal traksjon. Dessuten blir maskinen utrolig manøvrerbar.

100 % differensialsperre

Den 100 % aktiverbare differensialsperren tilbyr deg ved behov maksimale traksjon og skyvekraft og holder – i normal kjøredrift kobles den ut, Dekkerslitasjen er lav.

To sterke løftesylindere

Weidemann bygger alltid to løftesylindere på alle Hoftrac- og hjullastermodeller. Dette garanterer at lastfordelingen alltid går optimalt over på lastesvingarmen. Dessuten vinner hele lasteanlegget når det gjelder stabilitet. Størrelsen på løftesylinderen er tilpasset den aktuelle maskinstørrelsen.

Komfortabel kabin

Den romslige kabinen oppfyller kravene i det aktuelle europeiske maskindirektivet (2006/42/EF) i henhold til ROPS- og FOPS-vern, og tilbyr mye hode- og bevegelsesfrihet. Gjennom det komplette glassbelegget får føreren en fremragende oversikt over påmonteringsverktøyet og hele arbeidsområdet.

Vippbare kabiner

Unikt fra Weidemann: Den vippbare kabinen gjør det mulig med ukomplisert tilgang til motor, hydraulikksystem og elektrisk system. Vedlikehold og service er ekstremt lett!

Behagelig arbeidsklima

Arbeidsklimaet i kabinen er fremragende, takket være et effektivt arbeidende varme- og luftingsanlegg med vifte, friskluftfilter og praktisk plasserte luftdyser.

God sikt i alle retninger - ergonomisk arbeidsplass

Masse beinplass, oversiktlig innordnede kombiinstrumenter, komfortabelt førersete og optimal sikt til påmonteringsverktøy. En arbeidsplass som motiverer og støtter føreren i alle retninger.

Vi er behjelpelig med finans,Frakt.Velkommen på visning eller ta kontakt for en hyggelig Maskinprat.

Spesifikasjoner

  • Årsmodell 2021
  • Kategori Andre redskap

ALTAVEIEN 269, 9515 Alta

Kart
FINN-kode 235391216
Publisert 15. oktober 2021 12:38
Sist endret 16. oktober 2021 20:59