Historie

Mathisens Landbruks service AS ble etablert av Einar Mathisen i 1976.
Han begynte da med salg av Fiat traktorer og redskaper fra Ak maskiner på Kløfta. Han startet opp med kontor hjemme og leide garasje hos en bonde i Alta, som ble brukt til verksted. Etter en stund ble garasjen for liten og nye lokaler på Øyra ble leid inn. Her begynte Mathisen også med salg av båter og Mariner utenbordsmotorer.

I begynnelsen av 80-årene begynte planleggingen av et nytt bygg på sentrum i Alta. Bygget sto ferdig i 1986-87 og innfyttingen her begynte. Etter hvert var det et behov for å ha flere ben å stå på, og i 1989-90 begynte bedriften med salg av Bjølseth campingvogner. Dette er et produkt som etter hvert har vokst og blitt viktigere og en større del av omsetningen til Mathisens Landbruks service AS.

I 2000 startet også salg av Adria campingvogner og Adria bobiler Etter at Bjølseth gikk konkurs høsten 2006 hadde bedriften behov for et caravanmerke til. LMC ble valgt som ny levrandør og det har vist seg å være et riktig valg da de kom med ny Scandica vognserie til 2011 sesongen. Dette er en vognserie som kan ta over etter ei kvalitetsvogn som Bjølseth var. 

Bedriften har gjennom årene utvidet sitt produktspekter, økt omsetningen og antall ansatte. November 2013 ble en større forretningseiendom lagt ut for salg i Alta, og Mathisen Landbruks service kjøpte denne eiendommen. Bygget ga bedriften et tredoblet innvendig areal, med en flott butikk, stort verksted med mulighet for å ta EU-kontroll av kjøretøy og stor ustillingshall. Med eiendommen fulgte også et stort uteareal, med mulighet for oppstilling av bobiler, campingvogner og traktorer.

Nytt bygg for bedriften har plassering like ved E6, på Elvebakken, som er et handelssentrum i vekst, har vært positivt for bedriften. Omsetningen øker, og bedriften må ansette flere. 

Stikk innom for demonstrasjon og visning.