JAPA VEDMASKIN 315+ TR

Pris eks.mva.

142 500 kr

Beskrivelse

JAPA VEDMASKIN 315+ TR M/3,8 TRANSPORTØR, INNMATER OG SVINGBAR TRANSP

JAPA vedmaskin 315+ TR er en helt ny traktordrevet vedmaskin, med hydraulisk innmater og hydraulisk transportør på 3,8 meter. Vedmaskinen er konstruert med tanke på sikker bruk og minimalt vedlikehold, stokkstopper som viker unna ved kapping av kubbe sørger for uproblematisk kubbefall ned i kløyvetro. Praktisk talt ingen justeringer i maskin og meget enkelt kjedeskifte, sammen med god oversikt under bruk gir deg uproblematisk vedproduksjon. Vi hjelper deg gjerne med en prat om hvordan produsere ved på en enkel måte.

 

Japa 315+ er et strålende valg for en maskin som skal deles eller brukes til deltidskontraktarbeid. Maskinen er utstyrt med en innmater og en kløyvemekanisme som minimerer pusher bevegelser. Dette gjør kuttingen av tømmeret raskere, spesielt kortere tømmerstokker. Det nye pusher designet forenkler kløyvingen av tømmer av alle slags størrelser, og det nye bladet er lettere å bruke og justere.

 

Trygg og enkel å flytte

Japa 315+ tilbyr omfattende funksjoner og høy kapasitet i en kompakt, transportabel enhet. Japa har økt kapasiteten – maksimum diameter på tømmeret er nå 31 cm og maksimum lengde er 50 cm. Pålitelighet, brukerkomfort og sikkerhet var Japas viktigste prioriteringer når modellen ble designet. Den re-designede Japa 315+ møter alle de nåværende sikkerhetsstandardene, og de aktive sikkerhetsgitterne forbedrer innsynet til innsiden av maskinen, noe som gjør den lettere å bruke. Alle gitterne er designet for å sikre maksimum innsikt inne i maskinen, som gjør blant annet det å opprettholde bladet lett.

 Vi er behjelpelig med frakt og finans.
Pris er innkludert frakt og klargjøring.
Velkommen innom eller ta kontakt for en hyggelig Vedmaskinprat.

Spesifikasjoner

  • Årsmodell 2024
  • Kategori Skog og vedutstyr

ALTAVEIEN 269, 9515 Alta

Kart
FINN-kode 343287751
Publisert 8. mars 2024 11:24
Sist endret 8. mars 2024 12:08